Ge­feli­ci­teerd!

Met de warmteterugwinning-, ventilatiesysteem en/of bodemwarmtepomp die onder andere wij in uw wijk hebben geïnstalleerd.

Vakkundige service & onderhoud

Door uw installatie goed te onderhouden verlengt u de levensduur van uw systeem en wordt de kans op storingen kleiner. Bovendien bespaart u energie, want een goed onderhouden en afgesteld toestel is veiliger en zuiniger in gebruik. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!

Onder­houd,  moni­toring én beheer van duurzame klimaat­­systemen

Wat zijn uw voordelen?

Wij denken vooruit

24/7 storingsservice

Werkt uw systeem niet goed of is hij stuk? Wij bieden u een 24/7 service bij een onderhoudsabonnement.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud helpt om storingen en onnodige reparaties te voorkomen, en zorgt dat uw systeem zo efficiënt mogelijk blijft werken. Met een onderhoudsabonnement krijgt uw systeem eens in de 3 jaar een uitgebreide onderhoudsbeurt.

Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij onderhoud

U betaalt een vast bedrag per jaar voor het onderhouden van uw (klimaat)systeem. Het arbeidsloon is inclusief en wordt niet apart in rekening gebracht.

Eerste inspectie is gratis

Voordat uw (klimaat)systeem in onderhoud genomen kan worden, voeren we een eerste inspectie uit. Tijdens de inspectie bepalen we met u of het gekozen abonnement ook bij u past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Uw en onze veiligheid staan voorop!

Verlenging garantie op onderdelen

U krijgt met een onderhoudsabonnement 3 extra jaren garantie op onderdelen in de warmtepomp. De verlengde garantie gaat in na afloop van de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar.

Halfjaarlijks prestatieoverzicht per mail

In het overzicht ziet u wat het energieverbruik van uw (klimaat)systeem is geweest, hoeveel de energieopbrengst en CO2 vermindering was en wat equivalent aan geplante bomen dit heeft opgeleverd.

Continuïteit maximaliseren

Onverwachte storingen aan klimaatinstallaties willen wij, en wij denken u ook, graag voorkomen. Wij hebben ons gespecialiseerd in bedrijfszekere klimaatsystemen. Heeft u nog geen onderhoudsabonnement? Geen nood. Vraag hem vrijblijvend met het formulier hieronder aan. Wij nemen dan binnen 3 dagen contact met u op.

Energieverbruik minimaliseren

Indien gewenst kunnen wij ook op afstand klimaatinstallatie monitoren en beheren. Wij optimaliseren uw systeem dan voortdurend zodat uw energieverbruik zo optimaal mogelijk blijft. Uw monitoring module in uw warmtepomp moet geactiveerd worden. Dit kost eenmalig € 102,85, als u nog geen account bij Itho Daalderop heeft.

Onderhoud Warmteterugwinning en ventilatiesysteem

Wij kunnen ook het warmteterugwinningssysteem voor u onderhouden. In combinatie met een onderhoudsabonnement kost dit slechts € 105,25 per jaar of € 9,20 per maand, inclusief BTW, extra. Actieprijs is € 7,50 / maand. Het onderhoud aan uw warmteterugwinning systeem zit standaard niet in het onderhoudsabonnement van uw warmtepomp.

Vraag hier uw onderhouds­abonnement aan

Structureel, 24/7, betrouwbaar én gecertificeerd!

Voorwaarden van onze onderhouds­abonnementen

Voor uw systeem in onderhoud genomen kan worden, voeren we een eerste inspectie uit. Tijdens de inspectie bepalen we, met u, of het gekozen abonnement ook bij u past en of onze servicemonteur alle werkzaamheden aan het toestel veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving kan uitvoeren. Uw en onze veiligheid staan voorop!

 

Uw monitoring module in uw warmtepomp moet geactiveerd worden. Dit kost eenmalig € 102,85, als u nog geen account bij Itho Daalderop heeft.

Aanmelden onderhouds­abonnement

Vul het aanmeldformulier vlijblijvend in.

Wij nemen dan contact met u op en informeren u over onze aantrekkelijke onderhouds­abonnementen. Heeft u een andere vraag dan beantwoorden wij die natuurlijk ook graag.