Het energieonderzoek van DTG Engineering 

Bespaar direct op uw energierekening!

favicon-90x90px

DTG Engineering helpt u met energie en geld besparen

Wilt u ook investeren in een innovatief systeem dat warmte opwekt uit een natuurlijke energiebron? En dat uw investering op lange termijn een besparing is? Dan is het belangrijk dat het systeem en de installatie helemaal aansluiten bij uw wensen en uw woning, verenigingsgebouw of bedrijfspand. Hoeveel warmte of energie wilt u opwekken? Welke techniek en mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie toepasbaar? Wij helpen u graag de besparingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand in kaart te brengen. Met onze Energiescan krijgt u een duidelijk beeld van de duurzame besparingen die ook bij uw pand haalbaar zijn. Compleet met een kostenberekening, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze mensen en maak een afspraak voor uw eigen Energiescan.

In 4 stappen energie en geld besparen

 Ons energieadvies is op uw (persoonlijke) situatie helemaal op maat gemaakt. In slechts 4 stappen krijgt u een duidelijk beeld van de duurzame besparingen die voor u haalbaar zijn.

STAP 1

Vraag het energieonderzoek aan

Met het energieonderzoek ontdekt tegen een geringe vergoeding hoe u energie kunt besparen en comfort kunt verhogen. Vraag hem direct aan middels het formulier hieronder!

STAP 2

Wij doen het energieonderzoek op uw locatie

Wij nemen contact met u op en plannen een bezoek in om op uw locatie een energiescan te doen. U kunt tijdens het gesprek vragen stellen en sparren met onze adviseur. De adviseur stelt een persoonlijk bespaarrapport op. De adviseur neemt contact met u om het energiebespaarrapport met u door te nemen.

STAP 3

Presentatie van besparings­maatregelen

U krijgt een duidelijk beeld van de duurzame besparingen die ook bij uw pand haalbaar zijn. Compleet met een indicatie van kosten, zodat u weet wat uw investering, terugverdientijd en het rendement op de investering zal zijn. De adviseur neemt contact met u om het energiebespaarrapport met u door te nemen.

STAP 4

Uitvoering van de energiebesparende maatregelen

Met dit energieadvies zijn de energiebesparende maatregelen gemakkelijk, snel en resultaat zeker door te voeren. Onze installatiepartners helpen u hierbij graag. Uiteraard staat het u vrij om dit door uw eigen installatiebedrijf te laten uitvoeren.

Onderzoek en advies gebieden

Wij helpen u graag op te besparen op uw energierekening. Wij onderzoeken graag welke impact een warmtepomp, ventilatie en bouwkundig verbeteringen hebben.

Warmtepomp

Een warmtepomponderzoek bestaat uit een opname van de woning ter plekke. Tijdens de opname wordt het gebruik van de woning en van het warm tapwater besproken met de opdrachtgever. Vervolgens wordt met behulp van onze eigen software het vermogen en het verwachte (genormeerde) verbruik van de warmtepomp beschreven.

Bouwkundig

Een bouwkundig onderzoek gericht op het energetisch verbeteren van de woning bestaat uit een opname van de woning ter plekke. Alle onderdelen van de schil (dak, gevels, kozijnen en vloer) worden dan onderzocht. Ook de wijze van verwarmen en ventileren komen aan de orde. Tijdens het energiegesprek worden alle mogelijke maatregelen van verbeteren besproken.

Ventilatie

Een ventilatieonderzoek geeft in hoofdlijnen weer hoe een gebalanceerd ventilatiesysteem geïnstalleerd dient te worden in de onderzochte woning. In hoofdlijnen wordt een systeembeschrijving van het ventilatiesysteem beschreven aangevuld met een onderdelenlijst met een schematische tekening van het systeem met onderdelen.

Ik wil een energieonderzoek aanvragen

Heeft u een vraag, of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Of vraag direct hieronder een energiescan aan. De formuliervelden met een * zijn verplicht in te vullen.

    Ik wil een energieonderzoekIk heb (ook) een andere vraag