Onderhoud, monitoring en beheer

Wij ontzorgen u van A tot en met Z

Service & Onderhoud

DTG service verzorgt het onderhoud van duurzame klimaatinstallaties, hybride of elektrisch, voor verwarmen, koelen en ventileren inclusief afgiftesysteem. In opdracht van bedrijven, corporaties, collega installateurs en particulieren controleren we de installatie en lossen we storingen op.

Monitoring & Beheer

DTG service is een gecertificeerd partner van Vaillant, Nefit Bosch en Itho Daalderop. Daarnaast onderhouden we bekende airco merken zoals Mitsubitshi en LG. In opdracht beheren en monitoren 24/7 deze klimaatinstallaties zodat wij op tijd in actie kunnen komen zodra dat nodig is.

Onderhoud,  monitoring én beheer van duurzame klimaatinstallaties

Hoe wij u helpen.

Wij denken vooruit

Inbedrijfsstelling

Een onafhankelijk controle op het aangelegde werk.

Installatie audit

We onderzoeken of de installatie goed is uitgevoerd. Hiermee kan u de gewenste kwaliteitsborging organiseren, die u nodig heeft voor de onderhoudspartij van uw installatie.

Monitoring en analyse

Voor een structurele prestatie verbetering van klimaatinstallaties.

Onderhoud

Het periodiek onderhouden van installaties is raadzaam om de levensduur te verlengen, onverwacht onderhoudskosten te voorkomen en het energieverbruik te optimaliseren.

Systeemdiagnose

Een diagnose van Vaillant, Nibe en Itho Daalderop installaties om structurele functionele problemen te verhelpen.

Klimaatbeheersing in bedrijfsgebouwen

Bent u voor uw bedrijfsgebouw op zoek naar betrouwbare monitoring  en onderhoudspartner van uw klimaatbeheersing? Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Wij doen u graag een goed voorstel waarbij u zeker bent van een bedrijfszeker en efficiënte klimaatsysteem. Desgewenst stemmen wij alle technische zaken direct met uw eigen installateur af. Uiteraard helpen wij, via DTG engineering ook graag met een totaalontwerp, tekeningen en bestek.

Klimaatbeheersing voor particuliere woningen

Heeft u particuliere klanten die voor een warmtepomp, CV of warmteterugwinning installatie gaan? En wilt u voor deze klanten dit systeem door een specialist in bedrijf laten stellen, 24/7 laten monitoren en/of structureel laten onderhouden? Dan doen wij graag hiervoor een goed voorstel! Uiteraard helpen wij u, via DTG engineering, ook graag met het totaalontwerp zodat u een compleet plan in handen heeft om aan de slag te kunnen.

Verwarming

DTG service verzorgt het onderhoud en monitoring van complete, duurzame verwarmingsinstallaties met bijvoorbeeld (bodem)warmtepompen.

Warm tapwater

We doen inbedrijfstellingen en onderhoud van de leidingen en de koppeling van de warmtapwater-vraag tot aan de warmtebron.

Koelen

Wanneer er een topkoeling en airco-installaties is opgenomen in de klimaatbeheersing dan monitoren en onderhouden wij die ook.

Ventilatie

Uiteraard onderhouden en monitoren wij ook uw ventilatiesystemen met warmteterugwinning

Wij werken samen met professionals

DTG service is een gecertificeerd partner van Vaillant, Nibe en Itho Daalderop. Daarnaast onderhouden we bekende airco merken zoals Mitsubitshi en LG.

Onze opdrachtgevers zijn echte professionals in midden Nederland. Zij doen goed waar ze gespecialiseerd in zijn. Ieder op zijn eigen gebied. Wanneer het gaat om duurzame klimaatsystemen die het comfort moeten maximaliseren en het energieverbruik gaan minimaliseren dan komen wij in beeld. Wij zijn namelijk helemaal thuis in klimaatbeheersing en werken al jaren samen met vele opdrachtgevers zoals hieronder grafisch is weergegeven.

Aannemers0%
Projectontwikkelaars0%
Kleine utiliteitsbouw0%
Particulieren0%

Service, onderhoud én monitoring

Structureel, snel, flexibel, betrouwbaar én gecertificeerd!

Wij werken samen met professionals

Onze opdrachtgevers zijn echte professionals. Zij doen goed waar ze gespecialiseerd in zijn. Ieder op zijn eigen gebied. Wanneer het gaat om duurzame klimaatsystemen die het comfort moeten maximaliseren en het energieverbruik gaan minimaliseren dan komen wij in beeld. Wij zijn namelijk helemaal thuis in klimaatbeheersing en werken al jaren samen met vele opdrachtgevers zoals hieronder grafisch is weergegeven.

Installateurs0%
Aannemers0%
Kleine utiliteitsbouw0%
Particuliere woningeigenaren0%

Onze service
abonnementen

Structureel, 24/7, betrouwbaar én gecertificeerd!

Continuïteit maximaliseren

Onverwachte storingen aan klimaatinstallaties willen wij, en wij denken u ook, graag voorkomen. Wij hebben ons gespecialiseerd in bedrijfszekere klimaatbeheersing. Heeft uw klant nog geen service abonnement? Geen nood. Wij helpen flexibel en snel.

Energieverbruik minimaliseren

Op afstand monitoren en beheren wij klimaatinstallaties van uw klant. Voortdurend optimaliseren wij deze zodat uw energieverbruik zo optimaal mogelijk blijft.

Wilt u ook een bedrijfszekere klimaat­beheersing?

Vraag dan naar onze aantrekkelijke service abonnementen! Of heeft u een andere vraag dan beantwoorden wij die natuurlijk ook graag.