Onze diensten

Wij ontzorgen u van A tot en met Z

embleem 90x90

Alles onder één dak voor duurzame klimaatinstallaties.

De DTG groep wil de one-stop-shop zijn voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van duurzame klimaatsystemen. We zijn de leverancier van complete en betaalbare warmte- en koudeoplossingen voor een gezonde leefomgeving in woningen, appartementencomplexen en kleine utiliteit.

Onze diensten zijn ingericht om u volledig te kunnen ontzorgen bij de realisatie van duurzame klimaatsystemen. Zowel voor nieuwbouw projecten als in bestaande gebouwen.

Onze diensten

Wij helpen u graag van A tot Z bij het realiseren van duurzame klimaatinstallaties

Advies, ontwerp en begeleiding

Wij maken 2/3d tekeningen, legplannen, diverse berekeningen zoals BENG en doen op verzoek de uitvoeringsbegeleiding vanuit onze Engineering afdeling.

Installatie

Wij installeren vloerverwarming, ventilatie- en warmtepompsystemen. Wij installeren de merken Nefit/Bosch, Itho Daalderop, Vaillant.

Onderhoud

Na de door ons verzorgde inbedrijfsstelling nemen wij de installatie in onderhoud vanuit ons servicebedrijf. Op verzoek monitoren wij (online) de conditie van de installatie.

Klimaatsystemen in nieuwbouw projecten

Bent u projectontwikkelaar of architect en wilt u graag duurzame en zelfs energie neutrale huizen en bedrijfspanden laten bouwen? Dan zit u goed bij DTG! Wij realiseren namelijk verschillende duurzame klimaatinstallaties en klimaatsystemen nieuwbouw- en vastgoedprojecten.

Wilt u meer informatie over duurzame klimaatinstallaties voor nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier!

Klimaatsystemen in bestaande gebouwen

Wilt u een bestaande installaties vervangen? Wij geven inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden als het gaat om verduurzamen van uw bestaande installatie. Uiteraard met energiebesparing en/of comfort verhoging als resultaat. 

Wilt u meer informatie over het vervangen en verduurzamen van bestaande klimaatinstallaties? Neem dan contact met ons op door middel van ons contactformulier!

Een duurzame oplossing zonder rompslomp

Wij gaan voor een ultiem duurzaam resultaat. 

Wilt u volledige ondersteuning in realisatie?

We nemen graag zorgen uit handen.

Voor het realiseren van een duurzame klimaatinstallatie zijn verschillende disciplines nodig. Bij DTG hebben wij deze allemaal onder één dak voor u beschikbaar. Onze adviseurs, ontwerpers, projectbegeleiders, installateurs, service onderhoud medewerkers werken naadloos samen met onze partners. Uw voordeel hierbij is dat u verzekert bent van een zorgeloze realisatie.

Wij doen niets alleen. Onze partners zijn belangrijk. Zij zorgen voor de nodige
schaalbaarheid, capaciteit en opdrachten. We vinden het belangrijk dat onze partners onze visie delen: samen bouwen aan een duurzame toekomst.

Laten we samenwerken!