Onze innovatiepartners

Samen gaan we voor een ultiem resultaat

embleem 90x90

Samen realiseren wij duurzame klimaatinstallaties

DTG realiseert samen met innovatiepartners duurzame klimaatsystemen. Hierbij heeft ieder zijn specialiteit. Door samen te werken zijn wij sterk in het realiseren van uw ultieme comfortabel, zuinig en betaalbare duurzame klimaatsysteem. Onder aan deze pagina ziet u onze partners die samen helpen met het realiseren van uw (nieuwe) duurzame klimaatinstallatie. Wil je ook innovatiepartner worden? Klik dan op de button en stuur ons je mailadres en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op!

Samen realiseren wij uw duurzame klimaatinstallatie

Wij helpen u graag.

Onze innovatiepartners:

Marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie

Vaillant is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, en zetten ons in voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. Sinds 1874 is het ons doel om hoogwaardige producten, uitstekende service en betrouwbare oplossingen aan onze klanten te bieden. Door onze ruime ervaring en onze idealen op het gebied van duurzame en verantwoorde totaaloplossingen, vormen wij de toekomst van de verwarmingstechnologie.

Intelligente, energiezuinige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat

Het succes van Nibe is grotendeels gebaseerd op technisch hoogwaardige productontwikkeling, gecombineerd met duurzaamheid en aandacht voor het milieu. De werking, kwaliteit, veiligheid en milieueigenschappen van hun producten zijn de belangrijkste voorwaarden voor hun verdere groei. Het streven van Nibe is dat hun producten steeds bijdragen aan een duurzame samenleving. Energie-efficiëntie en ecodesign zijn daarom belangrijke elementen die aansluiten bij hun missie.

Innovatieve producten en systemen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop streeft ernaar om mensen plezieriger te laten wonen met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Duurzaamheid staat aan de basis van deze ontwikkelingen.

Met deze innovatieve producten en systemen zorgen zij voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Thema’s als energietransitie, nul-op-de-meter en gasloos bouwen en wonen zijn actueler dan ooit. Ze maken energieneutraal wonen – volgens de klimaateisen van morgen – vandaag al mogelijk.

Ook innovatiepartner worden?

Samen werken aan een betere wereld. 

We zijn altijd op zoek naar partners met unieke oplossingen en producten.

Samenwerken met een missie

Als DTG willen we graag een significante bijdrage leveren in de transitie naar duurzame energie in Nederland. En dat kunnen we zeker niet alleen. Dat doen we al samen met veel mensen. Een breed netwerk van adviseurs, ontwerpers, installateurs en servicemonteurs die ons hierin helpen. Zodat we onze klanten via ons kunnen helpen die 100 of 200 woningen te voorzien van een duurzame installatie.

We hebben altijd mensen nodig die samen met ons aan deze kar willen trekken. Of het nu gaat om montage van warmtepompen, het aanleggen van vloerverwarming of ventilatie. We doen dit graag samen. Samen met bedrijven die hun deel oppakken en daar kwaliteit in willen leveren. Of het nu gaat om het produceren van pompen of het installeren van een pomp. Iedereen is nodig.

Heb je bijvoorbeeld geen zin in het ontwerpen en/of de nazorg van een pomp, maar wil je wel een goede installatie afleveren? Dan kun jij onze partner zijn. Wij nemen dan het adviseren, ontwerpen en het onderhoud voor onze rekening. Sta jij op om elke dag een vloerverwarming aan te leggen. Ook dan staan wij voor je klaar met pasklare ontwerpen en de nodige begeleiding.

Laten we samenwerken!