Installatie

Samen gaan we voor een ultiem resultaat

embleem 90x90

Samen installeren wij duurzame klimaatinstallaties

DTG helpt zelfstandige specialisten met het installeren van duurzame klimaatinstallaties. Ieder installatiebedrijf heeft zijn specialiteit. Door samen te werken zijn wij sterk in het realiseren van uw ultieme comfortabel, zuinig en betaalbare duurzame klimaatsysteem. Onder aan deze pagina ziet u onze installatie partners. Wil je ook installatiepartner worden? Klik dan op de button en stuur ons je mailadres en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op!

Samen installeren wij uw duurzame klimaatinstallatie

Wij helpen u graag.

Onze installatie partners:

Voor installatie van duurzame verwarmingssystemen

CV & Warmtepomp BV biedt duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Wilt u investeren in een innovatief systeem dat warmte opwekt uit een natuurlijke energiebron? Dan is het belangrijk dat het systeem en de installatie helemaal aansluiten bij uw wensen en uw woning. Hoeveel warmte of energie wilt u opwekken en met welke techniek? Is een warmtepomp geschikt of kunt u beter kiezen voor een hybride installatie of zonneboiler? En waar kan de bron in of rond uw huis worden geplaatst?

Voor installatie van grootschalige warmtepomp projecten

WPU verzorgt de complete installaties van grootschalige warmtepomp projecten. Denk hierbij aan warmtepompen voor grootschalige nieuwbouw projecten van woningen, industrie of hotels of op kantoor. Maar ook grootschalige renovatie en verduurzaming van bijvoorbeeld eengezinswoningen waarmee de woningen in 1 keer van het gas worden gehaald. Wij organiseren het gehele traject in samenspraak met de aannemer, perfect afgestemd op de totale planning.

Voor installatie van koeltechniek en airconditioning

Kylmä levert en plaatst airconditioning van groot tot klein, van een kleine slaapkamer tot een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Wij zorgen voor een optimaal klimaat in de te conditioneren ruimten. Want een goede klimaatinstallatie koelt tegenwoordig niet alleen. Het verwarmt, laat lucht circuleren, filter stof en moet dus goed samenwerken met alle andere klimaatsystemen.

Voor loodgieter- lekdetectie en cv werkzaamheden

De Haas montage is een bedrijf uit Maurik met een jarenlange ervaring in loodgieters- en elektrawerkzaamheden voor particulieren en aannemers.

Voor installatie van grootschalige warmtepomp projecten

L & K Montage uit Deventer is een bedrijf uit Deventer met een jarenlange ervaring met het professioneel aanleggen van vloerverwarmingen. Al hun monteurs zijn VCA gecertificeerd en we maken gebruik van Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM). Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Vakkundige specialisten in ventilatietechniek

Lieshout Ventilatie hebben vakkundige specialisten in de ventilatietechniek. Zij voorzien Nederland van een gezonder binnenklimaat met behulp van moderne technieken. Bij Lieshout Ventilatie draait het om energie. Kwaliteit in techniek als investering voor een (energiezuinige) toekomst.

De specialist in aardwarmteboring

Aardwarmte Techniek Nederland is gespecialiseerd in de aanleg van gesloten bodemenergiesystemen voor zowel woningbouw als utiliteit. Projecten/ goed renderende systemen klein en groot kunnen zij voor u verzorgen onder onze erkenning zodat kwaliteit is geborgd. Voor de bodemenergiesystemen zijn ze wettelijk erkend door Bodemplus.

Thuis in alle fases van het installatieproces

Lomans heeft alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigkunde en smart buildings en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Hun focus ligt op de lange en dus duurzame termijn en ze zijn thuis in alle fases van het installatieproces. Van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. Ze denken graag vanaf het begin mee over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen.

Ook installatie partner worden?

Samen werken aan een betere wereld. 

We zijn altijd op zoek naar partners met unieke specialiteiten.

Samenwerken met een missie

Als DTG willen we graag een significante bijdrage leveren in de transitie naar duurzame energie in Nederland. En dat kunnen we zeker niet alleen. Dat doen we al samen met veel mensen. Een breed netwerk van adviseurs, ontwerpers, installateurs en servicemonteurs die ons hierin helpen. Zodat we onze klanten via ons kunnen helpen die 100 of 200 woningen te voorzien van een duurzame installatie.

We hebben altijd mensen nodig die samen met ons aan deze kar willen trekken. Of het nu gaat om montage van warmtepompen, het aanleggen van vloerverwarming of ventilatie. We doen dit graag samen. Samen met bedrijven die hun deel oppakken en daar kwaliteit in willen leveren. Of het nu gaat om het produceren van pompen of het installeren van een pomp. Iedereen is nodig.

Heb je bijvoorbeeld geen zin in het ontwerpen en/of de nazorg van een pomp, maar wil je wel een goede installatie afleveren? Dan kun jij onze partner zijn. Wij nemen dan het adviseren, ontwerpen en het onderhoud voor onze rekening. Sta jij op om elke dag een vloerverwarming aan te leggen. Ook dan staan wij voor je klaar met pasklare ontwerpen en de nodige begeleiding.

Laten we samenwerken!