DTG zoekt sterke partners

Samen gaan we voor een ultiem resultaat

Outline logo oranje

Samen realiseren wij (nieuwe) duurzame klimaatinstallaties

DTG is een groep van zelfstandige specialisten op het gebied van duurzame klimaatbeheersing. Hierbij heeft ieder zijn specialiteit. Door samen te werken zijn wij sterk in het realiseren van uw ultieme comfortabel, zuinig en betaalbare duurzame klimaatsysteem. Onder aan deze pagina ziet u onze partners die samen helpen met het realiseren van uw (nieuwe) duurzame klimaatinstallatie. Wil je ook partner worden? Klik dan op de button en stuur ons je mailadres en telefoonnummer. Wij nemen contact met je op!

Ook partner worden?

Samen werken aan een betere wereld. 

We zijn altijd op zoek naar partners met unieke specialisten.

Samenwerken met een missie

Als DTG willen we graag een significante bijdrage leveren in de transitie naar duurzame energie in Nederland. En dat kunnen we zeker niet alleen. Dat doen we al samen met veel mensen. Een breed netwerk van adviseurs, ontwerpers, installateurs en servicemonteurs die ons hierin helpen. Zodat we onze klanten kunnen helpen die 100 of 200 woningen willen voorzien van een duurzame installatie via ons.

We hebben altijd mensen nodig die samen met ons aan deze kar willen trekken. Of het nu gaat om montage van warmtepompen, het aanleggen van vloerverwarming of ventilatie. We doen dit graag samen. Samen met bedrijven die hun deel oppakken en daar kwaliteit in willen leveren. Of het nu gaat om het produceren van pompen of het installeren van een pomp. Iedereen is nodig.

Heb je bijvoorbeeld geen zin in het ontwerpen en/of de nazorg van een pomp, maar wil je wel een goede installatie afleveren? Dan kun jij onze partner zijn. Wij nemen dan het adviseren, ontwerpen en het onderhoud voor onze rekening. Sta jij op om elke dag een vloerverwarming aan te leggen. Ook dan staan wij voor je klaar met pasklare ontwerpen en de nodige begeleiding.

Wij stellen onze partners graag even voor:

Onze innovatie partners:

Voor onafhankelijk advies, ont­werp­ én be­geleiding van klimaatsystemen

DTG Engineering geeft onafhankelijk advies over verwarmen, koelen en ventileren van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. Op basis van onze uitgebreide rapporten kunt u een verantwoorde keuze maken in de klimaatsystemen voor uw woning of gebouw, uw systeem optimaliseren of eventuele problemen verhelpen.

En natuurlijk ontwerpen wij de geadviseerde duurzame klimaatinstallaties voor in bestaande en nieuwbouw woningen, appartementen, bedrijfsgebouwen en kantoren.

Voor onderhoud monitoring én beheer van uw klimaatsystemen

DTG Service verzorgt het onderhoud van duurzame klimaatinstallaties, hybride of elektrisch, voor verwarmen, koelen en ventileren inclusief afgiftesysteem. In opdracht van bedrijven, corporaties, collega installateurs en particulieren controleren we de installatie en lossen we storingen op.

Onze installatie partners:

Voor installatie van duurzame verwarmingssystemen

CV & Warmtepomp BV biedt duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Wilt u investeren in een innovatief systeem dat warmte opwekt uit een natuurlijke energiebron? Dan is het belangrijk dat het systeem en de installatie helemaal aansluiten bij uw wensen en uw woning. Hoeveel warmte of energie wilt u opwekken en met welke techniek? Is een warmtepomp geschikt of kunt u beter kiezen voor een hybride installatie of zonneboiler? En waar kan de bron in of rond uw huis worden geplaatst?

Voor installatie van grootschalige warmtepomp projecten

WPU verzorgt de complete installaties van grootschalige warmtepomp projecten. Denk hierbij aan warmtepompen voor grootschalige nieuwbouw projecten van woningen, industrie of hotels of op kantoor. Maar ook grootschalige renovatie en verduurzaming van bijvoorbeeld eengezinswoningen waarmee de woningen in 1 keer van het gas worden gehaald. Wij organiseren het gehele traject in samenspraak met de aannemer, perfect afgestemd op de totale planning.

Voor installatie van koeltechniek en airconditioning

Kylmä levert en plaatst airconditioning van groot tot klein, van een kleine slaapkamer tot een kantoorpand met meerdere verdiepingen. Wij zorgen voor een optimaal klimaat in de te conditioneren ruimten. Want een goede klimaatinstallatie koelt tegenwoordig niet alleen. Het verwarmt, laat lucht circuleren, filter stof en moet dus goed samenwerken met alle andere klimaatsystemen.

Laten we samenwerken!