Over ons

Wij realiseren duurzame klimaatsystemen

DTG kijkt naar het totaal plaatje

DTG Groep adviseert, ontwerpt, berekent, realiseert en onderhoud duurzame systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. Onze systemen zijn comfortabel, zuinig en betaalbaar en ze passen in een gezonde leefomgeving. Hiermee dragen wij bij aan de energietransitie en de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

Onze missie

Wij gaan voor een ultiem duurzaam resultaat. 

Wij willen bijdragen aan de energietransitie en de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

Een betere wereld voor ons allemaal

Onze medewerkers zijn al vele jaren betrokken bij het ontwerp en de realisatie van duurzame installaties. Bij DTG Groep werken we allemaal en iedere dag weer aan een betere wereld. Iedere dag willen we iets bijleren.

We zijn daarom graag deel van innovaties die de energietransitie vooruit helpen en blijven daarin investeren. In onze mensen, onze kennis en in uw vertrouwen, want onze klant staat voorop.

Omdat we gemerkt hebben dat er weinig mensen zijn met kennis over de dimensionering van duurzame installaties en omdat we hebben gemerkt dat de combinatie van bouwkunde en installatietechniek voor veel mensen ingewikkeld is, hebben we DTG groep opgezet. We stellen onze kennis beschikbaar voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het ontwerp van duurzame klimaatinstallaties.

Onze visie

Ons werk is pas af als we dat samen bereikt hebben!

DTG Groep realiseert duurzame systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. Wij vinden dat duurzame klimaatbeheerssystemen vooral comfortabel, zuinig en betaalbaar zijn en een gezonde leefomgeving moet creëren.

Een team met een passie

DTG Groep werkt in opdracht van installateurs, aannemers, architecten, MKB-bedrijven, eigenaren van woningen of klein maatschappelijk vastgoed en geïnteresseerde particulieren. Wij zorgen voor samenhang en het evenwicht tussen gebouw en installatie.

En dat alles op basis van de laatste stand van de techniek en regelgeving. DTG Groep zorgt voor kwaliteit van het binnenmilieu van woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren en van klein maatschappelijk vastgoed.

Maak kennis met ons team!

Waarom met ons samenwerken?

DTG Groep kijkt het liefst naar het totaalplaatje. We willen graag ontwerpen maken inspelen op de wensen en behoeften van de klant.  Door proactief kennis te delen maken dat wij, samen met u, de gewenste doelstellingen behalen.
Team van professionals

Ons team hebben kennis van de complexe energiemarkt en geven u een compleet advies.

Totaal ontwerpen

Onze ontwerpen zijn duurzame klimaatsystemen die het comfort maximaliseren en het energieverbruik minimaliseren.

Onafhankelijk advies

Wij geven een onafhankelijk advies over verwarmen, koelen en ventileren van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen.

Ervaren specialisten

Wij zijn al jaren lang thuis in klimaatbeheersing waardoor weten wij wat we doen en waarom we het doen.

Betrouwbaar én gecertificeerd!

Hiermee leveren wij een gegarandeerde en bewezen kwaliteit en resultaat.

Duurzame oplossingen

Wij bedenken en ontwerpen maatwerk oplossingen die het meest duurzaam zijn.

Onze certificeringen

Kwaliteit speelt een belangrijke rol in alles wat wij doen.
BRL 6000 Hoog- en laagbouw

Dit certificaat is een ‘erkende’ kwaliteitsverklaring waardoor onze installaties voldoen aan de geldende Nederlandse wettelijke eisen.

BRL 100 Koudemiddelen

Een verplichte certificering gebaseerd op de beoordelingsrichtlijnen voor het veilig gebruik van F-gassen door ondernemingen

BRL 6025 CO2

Een certificering ter preventie van koolmonoxide

Wie zijn onze klanten?

Ontdek hoe wij u helpen

Objectief, snel, flexibel, betrouwbaar én gecertificeerd samenwerken

DTG werkt in opdracht van installateurs, aannemers, architecten, MKB-bedrijven, eigenaren van woningen of klein maatschappelijk vastgoed en geïnteresseerde particulieren.  Lees hieronder wat het u oplevert.
Projectontwikkelaars0%

Voor veel Projectontwikkelaars is het ontwerpen, tekenen en berekenen van duurzame installaties niet hun core business. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het bijna niet doenlijk is om alle nieuwe mogelijkheden bij te houden. Daarvoor is DTG: we nemen alle zorgen van de voorbereiding voor u uit handen. We doen de opname bij de klant en zorgen dan voor een uitgewerkt systeemontwerp waarmee u een voorstel kan voorleggen aan de klant. Wilt u dan ondersteuning, bijvoorbeeld bij de inbedrijfstelling of controle op de montage, ook dat kunnen we voor u doen. U doet waar u goed in bent: de montage en DTG doet wat u lastig vindt.

Aannemers0%

Aannemers en architecten moeten al in een vroeg stadium nadenken over de installaties voor de gebouwen die ze onder handen hebben. Vaak is er dan nog geen installateur om handen, of kan de installateur niet alle berekeningen en tekeningen leveren die nodig zijn, bijvoorbeeld voor de aanvraag van de omgevingsvergunning. DTG verzorgt het totale pakket aan ontwerp, tekenwerk, berekeningen en werkomschrijvingen. Wanneer nodig zorgen we voor besteksteksten. Is er een BENG-berekening nodig, of blowerdoortest of een warmtescan met thermografische camera, dan kunnen we u daar ook mee helpen. Ook met het service en onderhoud helpen wij u graag.

Kleine utiliteitsbouw0%

Ook het midden- en kleinbedrijf en maatschappelijke organisaties moeten hun vastgoed verduurzamen. Vaak is het dan lastig om een passende partner te vinden voor ontwerp en uitwerking van de installaties. De grote ingenieursbedrijven richten zich op de grote ingewikkelde gebouwen. DTG kan u dan helpen. We ontwerpen klimaatinstallaties voor kleinere bedrijfsgebouwen en maatschappelijk vastgoed. Van advies tot berekening, van ontwerp tot eindcontrole op de gerealiseerde ontwerpen. Ook met het service en onderhoud helpen wij u graag.

Particuliere woningeigenaren0%

Sommige particuliere woningeigenaren willen zelf alles weten en begrijpen. Maar bij een duurzame installatie komt veel kijken en hoe vind je alle informatie. Bent u een particulier die liever eerst een installatieontwerp heeft en pas daar dan de installateur bij zoekt, dan kan DTG u verder helpen. Wij ontwerpen op basis van uw eisen en wensen duurzame klimaatinstallaties die u kan voorleggen aan een installateur van eigen keuze, misschien wel de CV-installateur die nog niet zoveel ervaring heeft met duurzame installaties. Ook met het service en onderhoud helpen wij u graag.

Laten we samenwerken!